Menu Sluiten

Kwaliteit Terrasoverkapping

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Product Terrasoverkapping – Rolluiken – Specialist Terrasoverkapping – 

Wenst u meer info over kwaliteit terrasoverkapping kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Kwaliteit Terrasoverkapping

Terrasoverkapping | Rolluiken | Screens | Ventilatie | Veranda | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwaliteit terrasoverkapping

skip to content infodhoogenv.be zelf ontwerpen realisaties over ons offerte aanvragen menu menumenu home producten ramen pvc ramen velux ramen rolluiken beglazing glazen wanden glazen wanden glazen schuifwanden glazen vouwschuifwanden glazen wanden interieur zonwering terrasoverkappingen zonneluifels screens veranda terras terrasvloeren tuinomheining windscherm hellende daken carport poorten sectionale poorten kantelpoorten zijdelingse sectionale poorten rolpoorten deuren pvc deuren binnendeuren ramen deuren terras nieuws over ons contact ligging home over ons over ons over ons familiebedrijf d hooge is een familiebedrijf uitmaldegem met meer dan jaar ervaring op het gebied van ramen deuren en zonwering verdeeld over drie generaties kwaliteit terrasoverkapping rendeert op korte termijn De betrokkenheid en intensieve kennis.

infogheldof.be home nieuws particulieren professionelen stoffering referenties contact facebook beste klant hartelijk welkom op de website van gheldof kwaliteitszonwering. Onze toonzaal is enkel open op afspraak. zo kunnen wij u beter persoonlijk begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor een perfecte zonwering. U kan dan in alle rust de mogelijkheden ontdekken. Een afspraak kan u telefonisch maken via het bureel op het nr. en dit van dinsdag tot donderdag vanaf h h en h h. Op andere dagen mag u steeds een bericht nalaten op het antwoordapparaat dan nemen wij contact met u op. Mailen kan ook via infogheldof.be voor al u vragen of een afspraak lees meer over kwaliteit terrasoverkapping Groeten het gheldof team u geniet mee van onze jaar ervaring en dat impliceer.

Data over Kwaliteit terrasoverkapping

home ramen zijn letterlijk je venster op de wereld. Ze zijn het visitekaartje van je huis en bepalen je blik op de omgeving. Met aluminium ramen van reynaers kies je voor jarenlang en zorgeloos woonplezier een keuze voor het leven. Ieder zijn stijl ieder zijn reynaers er bestaat een reynaers aluminium profiel voor ieder huis. Zowel sobere strakke basisvormen als klassieke traditionele stijlen zijn verkrijgbaar in het uitgebreide gamma van reynaers. Alle profielen van de concept system reeks zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Reynaers biedt een waaier van meer dan hoogwaardige kleuren aan metaal en anodisatietinten glanzende en matte ralkleuren houtstructuur en coatex structuurlak. Zowel voor de binnen als buitenzijde van je raam kan je een verschillende kleur kiezen. Reynaers kwaliteit jouw zekerheid wie gaat bouwen of verbouwen wil zeker zijn dat de kwaliteit van de gebruikte materialen zeer hoog is. Reynaers geeft jou deze zekerheid. Alle reynaers systemen voldoen aan iso kwaliteitsnormen en er geldt een systeemgarantie van j.