Menu Sluiten

Specialist Terrasoverkapping

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Terrasoverkapping – Product Terrasoverkapping – Specialist Terrasoverkapping – Terrasoverkapping Plaatsen Antwerpen – Vaste Terrasoverkapping Antwerpen – 

Wenst u meer info over specialist terrasoverkapping kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Specialist Terrasoverkapping

Ventilatie | Zonwering | Zonneschermen | Rolluiken | Rolpoorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist terrasoverkapping

particulier professioneel decowebshop maak een afspraak maak een afspraak home producten verf decoratie gevelisolatie zonwering inspiratiehoek winkels acties contact zonwering zonwering zonwering nodig wij zijn de zonweringspecialist bij uitstek en staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en uitstekende service. Onder zonwering verstaan we alle producten waarmee je de lichtinval en warmte kan regelen zowel binnen als buiten. Denk maar aan ons gamma producten in screenstof voor binnen en buiten zonneluifels lamellen daken terrasoverkappingen … de detailpagina s van de producten zijn nog in opbouw heb je vragen aarzel niet ons te contacteren contacteer ons voor meer info zonwering voor binnen of buiten maak je keuze. Op onze pagina zonwering hebben we de producten opgesplits in categorien zodat je gemakkelijk je keuze kan maken. Heb je een vraag over een specifiek product neem dan gerust contact op onze zonwering specialist helpt je op weg ik heb een vraag over een specifiek product binnenzonwering buitenzonwerin.

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan specialist in ramen en deuren gemeentepelt zoekt u een specialist in ramen en deuren in de gemeente pelt dan moet u zeker in contact treden met aludesign. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en pvc constructies die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen specialist terrasoverkapping kostenraming Hiermee zijn we al lange tijd een toonaangevende aanbieder in pelt en wijde omgeving. Aludesign in pelt levert ramen en deuren van hoge kwaliteit die uitgevoerd zijn in aluminium en pvc. Onze ramen en deuren worden op maat voor u vervaardigd. We staan in voor een vlotte en professionele plaatsing van uw deur en raampartij die wij kunnen leveren aan zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Het belang van de juiste investering in deuren en ramen bij een investering in ramen en deuren is het van groot belang dat u de juiste keuzes maakt. Het is immers een duurzame investering waarvan u ongetwijfeld lang wilt genieten. Deuren en ramen zijn belangr.

Kennisbank over Specialist terrasoverkapping

hasseltweg bus genk infoabyver.be home ramen amp deuren verandaxs amp onderhoud terrasoverkappingen solarlux vouwwanden rolluiken amp balustrades contact verandabouw veranda renovatie pergolas terrasoverkappingen ramen ballustrades en zoveel meer vindt u bij abyver uit genk limburg contacteer ons over abyver bij abyver zijn we sterk in verandas maar u kan ook bij ons terecht voor schuumlco ramen of aluminiumramen van sapa pergolas overkappingen terrasoverkappingen rolluiken amp ballustrades. Ook in solarlux vouwdeuren en vouwwanden zijn we specialist heb je interesse in specialist terrasoverkapping Tot vandaag worden alle klantencontacten opmetingen bestellingen en de opvolging van alle werkzaamheden nauwkeurig opgevolgd. Zo bent u er steeds zeker van dat uw project tot in alle details wordt afgewerkt en dat u de zaakvoerder steeds direct kunt aanspreken. Abyver is officieumlle partner van pergopolis pergolarsquos uitschuifbaa.