Menu Sluiten

Terrasoverkapping Ideale Oplossing

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Product Terrasoverkapping – Rolluiken – Specialist Terrasoverkapping – 

Wenst u meer info over terrasoverkapping ideale oplossing kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Terrasoverkapping Ideale Oplossing

Rolpoorten | Zonneschermen | Rolluiken | Zonwering | Veranda | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Terrasoverkapping ideale oplossing

skip to content facebookinstagram fr nl zoeken naar nl bioclimatica vouwdak pergola zonwering screens glazen schuifwand contact accessoires linea offerte bioclimatica vouwdak pergola bioclimatica vouwdak pergola nlmasteryt proma duurzame en innovatieve oplossingen boordevol kwaliteit proma is een toonaangevende fabrikant van uitschuifbare pergola s maar plaatst ook screens zonwering en glazen schuifwanden. U bent steeds zeker van een hoogwaardige kwaliteit en een extra lange garantie terwijl u altijd rekent op een oplossing op maat van uw woning of kantoor. Focus op zonwering proma is een specialist in zonwering en is een belgisch familiebedrijf wat ons uniek maakt in deze sector. De energie van het voltallige promateam gaat onophoudelijk naar het vinden van de juiste oplossingen voor zonwering. Zonwering is een allesomvattende naam voor het creren van de ideale schaduwplaats. De ideale schaduw is voor iedereen anders daarom werkt proma met vijf grote productgroepen om schaduw te creren terrasoverkappingen knikarmschermen sc.

skip to main content plaats je ontwerp op een foto van jouw eigen terras en bekijk hoe je moderne aluminium terrasoverkapping op maat er in de praktijk uit komt te zien terrasoverkapping ideale oplossing zijn zeer populair Maak je persoonlijke d simulatie professionals en nl fr de fr nl de fr es it loading… Over brustor inspiratie dealers jobs contact virtual tour terrasoverkappingen knikarmschermen screens verandazonweringen dealer locator vrijblijvende offerte aanvragen d simulator gratis brochure dealer locator gratis offerte waarom kiezen voor brustor focus op zonwering brustor is specialist in zonwering dat is net wat ons zo uniek maakt. Alle energie van het voltallige brustor team gaat naar het vinden van de juiste oplossingen voor zonwering. Zonwering is een allesomvattende naam voor het creren van de ideale schaduwplaats. De ideale schaduw is voor iedereen anders daarom werkt brustor met grote productgroepen om schaduw te creren terrasoverkappingen knikarmschermen screens en veranda zonwering..

Feiten over Terrasoverkapping ideale oplossing

menu raamcomfort ramen en deuren zonwering rolluiken plan uw bezoek zonwering terrasoverkappingen ramen en deuren rolluiken garagepoorten over ons toonzaal nieuws realisaties opmeting amp plaatsing brochures nadienst contact home zonwering zonwering zonwering regio turnhout en omstreken ben je op zoek naar de ideale balans tussen warmte en koelte voor jouw huis terras of tuin met de juiste zonwering geniet je elk seizoen van fijn comfort en behoud jij de controle over lichtinval warmte en energieverbruik van je woning. Bij raamcomfort kan je terecht voor zonwering voor binnen eacuten buiten Het toekomstperspectief van terrasoverkapping ideale oplossing Of je nu kiest voor screens zonneschermen of verandazonwering bij ons vind je gegarandeerd de oplossing die je zoekt. Als zonweringsspecialist bieden we een uitgebreid aanbod van onze kwaliteitsmerken corradi markilux roma en verano. Krijg jij het al warm van alle mogelijkheden ontdek hieronder alle info over onze zonwering .